Totalkapital lanserer i dag BeeBills.com -et nytt norsk fakturaprogram med automatisert oppfølging og utsendelse av purringer. Du lager fakturaen og BeeBills tar seg av oppfølgingen. Dette er fakturaprogrammet for deg som selger produkter, tjenester eller timer. Selger du timer ligger det også inne mulighet for å sende oppdragsgiver timeliste til godkjenning hvor faktura automatisk blir produsert og sendt dersom oppdragsgiver godkjenner den. Og sender du samme faktura på faste tidspunkter, husleie for eksempel, kan du legge dette inn slik at dette går automatisk.

Totalkapital har siden oppstarten i 2010 tilbudt kunder i Norge en inkassotjeneste med sterk fokus på effektiv innfordring samtidig som vi ivaretar relasjonen til våre kunders kunder på en god måte -vi kaller det skånsom inkasso.

Totalkapital jobber også mye med fakturaoppfølging og har over årene sett at med gode rutiner blir de fleste fakturaer betalt. Pengekrav er i vår verden ferskvare, det er derfor viktig med god oppfølging av manglende betaling så tidlig som mulig over forfall. For store selskaper som har satt ut fakturaoppfølging til Totalkapital går dette smertefritt. Men for selvstendig næringsdrivende som har mer enn nok med å utføre tjenestene de tilbyr sine kunder kommer ofte oppfølging av ubetalte faktura langt ned på listen over prioriterte oppgaver.

Totalkapital har derfor utviklet et fakturaprogram som er enkelt å bruke og hvor programmet tar seg av oppfølging og purring på ubetalte forfalte fakturaer. Du setter selv enkelt opp når dine kunder skal purres, du kan til og med sende dem en høflig påminnelse før fakturaen har forfalt. Alt dette går automatisk, men før utsendelse av hver purring mottar du en e-post med forespørsel om den er betalt eller ei. Er den betalt trykker du betalt, og den legger seg som betalt i systemet, trykker du på send purring går purringen automatisk ut fra systemet. Du har også muligheten til å sende inkassovarsel og til slutt sende den til Totalkapital for inkasso. Alt uten at du trenger å følge med -BeeBills gjør jobben for deg.

Dette er noen av funksjonene du finner i BeeBills:

Registrer deg på BeeBills.com i dag og få 1 måned gratis og ubegrenset fakturering.

Lykke til!