Sømløs integrasjon mot alle økonomisystemer

Dere fakturerer selv og informasjon om nye fakturaer/ kreditnotaer og betalinger går sømløst og automatisk fram og tilbake. Vi sender betalingspåminnelse/ inkassovarsel for dere og følger opp videre på inkasso de som ikke blir betalt. Vi kan legge opp forskjellige purrerutiner og graden av automatikk på forskjellige kunder alt etter deres ønsker.

Vår løsning reduserer feil og forhindrer at kunden mottar purring når de allerede har betalt, samtidig som betalinger fra oss remitteres med opprinnelig kid nr. på faktura nivå, noe som reduserer mye manuelt arbeid for dere. Likviditetsmessig er løsningen også svært bra.

Vi har også alternative integrasjonsløsninger hvor vi mottar forfalte krav som allerede har mottatt inkassovarsel og som vi kun skal følge opp videre på inkasso.

I vårt grensesnitt kan dere velge å få opp forslag til hva som skal purres eller sendes til inkasso, og kan selv velge filtrering på antall dager etter forfall. Dersom noen fakturaer ikke skal sendes eller settes på vent,  ordnes det enkelt. Vi anbefaler imidlertid at det legges opp til automatisert prosess slik at ressursene som brukes på dette blir minst mulig. Men det bestemmer du.

Vi koordinerer arbeidet med å sette opp integrasjonen tilpasset dine behov og ønsker.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan tilrettelegge en integrert løsning for dere, på telefon 51 200 850 eller send en mail til post@totalkapital.no