Dine inkassokrav må prioriteres først

De fleste skyldnere har mer enn en kreditor. Vår jobb er å få dine kunder til å prioritere dine inkassokrav først. Dine inkassokrav er rett og slett de viktigste. For deg og for oss.

Våre medarbeidere er ikke bare dyktige på sitt inkassofag. De er i tillegg dyktige selgere. For det er det innfordring og våre inkassotjenester i bunn og grunn handler om. Vi selger inn budskapet om at dine inkassosaker må betales før inkassosakene til andre kreditorer.

Det handler ikke alltid om prioriteringer når et selskap mottar et inkassovarsel eller får registrert en inkassosak på seg. Når et oljeselskap eller staten ikke betaler rettidig, skyldes det ikke at de ikke har penger. Det kan handle om mangelfulle rutiner eller en mangelfullt utfylt kjøpsordre.

Enten vi nå skal løse en inkassosak med din pengesterke kunde, vanskelige kunde eller handlet-over-evne kunde, handler det fremdeles om salg. Din inkassosak må løses og prioriteres foran andre viktige saker. Vårt budskap til dine kunder er at ditt krav er viktigst. Ditt krav må prioriteres. Først. Nå.

Det handler om å selge inn budskapet om at dine krav må prioriteres først.