Om en norsk statsborger skylder deg penger vet du nok at du bør sende kravet til inkasso og få et profesjonelt firma til å kreve inn pengene dine for deg.

Men si at du i disse ferietider skulle være så heldig å få en avtale om levering av varer til et internasjonalt selskap og det skulle vise seg at du aldri fikk betalt for varene du leverte. Da er ikke alltid retningslinjene like klare på hva du bør gjøre.

Totalkapital er partner i et internasjonalt samarbeid som heter Sekundi. Dette betyr at vi har et integrert samarbeid med over 90% av alle land i verden og vi kan hjelpe både firmaer og privatpersoner med å få inn krav som er rettet mot enten firmaer eller privatpersoner som skylder deg penger i utlandet. Sekundi har laget en fin liten presentasjonsvideo som du kan se her:

Nordmenn gjennomførte 1,6 millioner utenlandsreiser med minst én overnatting i 4. kvartal i fjor. Og mange tusen av disse kommer hvert år tilbake til Norge og føler at de har blitt utsatt for svindel, enten det er av leiebilselskapet, hotellet eller andre personer. Det er nok ikke alle disse sakene som kan bli inkassosaker, men om du mener at du har krav på penger fra noen kan det være smart å søke konsultasjon hos nettopp et inkassoselskap enten det gjelder utenlands- eller innenlands- saker.

Les mer om hva nettopp Totalkapital kan gjøre for deg ved å gå til http://internasjonalinkasso.no.

Referanser:

http://www.vg.no/forbruker/reise/reiselivsnyheter/slik-ble-de-kortsvindlet-paa-tyrkia-ferie/a/10068477/

https://www.ssb.no/transport-og-reiseliv/statistikker/reise/kvartal/2017-03-14