Betal inkassokrav på forfall

eller ta kontakt

Når du har mottatt et varsel om inkasso eller en betalingsoppfordring fra Totalkapital betyr det at en av dine kreditorer er kunde hos Totalkapital på inkasso eller fakturaoppfølging. 

Det betyr i praksis at din kreditor har gitt Totalkapital i oppgave å fullføre innkrevningen gjennom inkasso. Det beste for alle parter er om inkassokrav blir betalt på forfall. Inkasso prosessen som nå er iverksatt kan bli kostbar om ikke de lovpålagte fristene til betaling i inkasso loven overholdes.

Dersom du av ulike årsaker ikke er i nærheten av å kunne betale inkassokrav du har mottatt vil den beste løsningen være å kontakte Totalkapital for å forsøke å finne en løsning på inkasso saken. Tar du ikke kontakt risikerer du at inkasso saken sendes rettslig.

 

mottatt inkassokrav - ta kontakt

Den beste løsningen er å betale før det påløper ytterligere salærer og gebyrer.

Dersom du ønsker å betale inkasso saken umiddelbart for å få saken ut av verden har du muligheten til å betale gjelden direkte på våre hjemmesider, se dine betalingsmuligheter under: 

Har du mottatt inkassokrav fra oss? Totalkapital gir deg muligheten til å betale på flere måter. Husk å merke betalingen med kid nr., saks nr. eller ditt navn slik at vi får identifisert betalingen.

Direkte til vår konto

Kontonummer:

3201 07 41210

Fra utlandet:

IBAN: NO9232010741210

SWIFT/BIC: SPRONO22

betale med vipps - mottat inkasso krav fra totalkapital

Har du mottatt krav fra oss? Totalkapital gir deg muligheten til å betale på flere måter. Husk å merke betalingen med kid nr., saks nr. eller ditt navn slik at vi får identifisert betalingen.

Direkte til vår konto

Kontonummer:

3201 07 41210

Fra utlandet:

IBAN: NO9232010741210

SWIFT/BIC: SPRONO22