Inkassotjenester fra Totalkapital til medlemmene i Personløfterforeningen

 

Totalkapital AS er en samarbeidspartner til Personløfterforeningen – PLF, og leverer inkassotjenester til kunder over hele landet og i mange ulike bransjer. Vi har lang erfaring med personløfter/lift- og utleiebransjen gjennom mange års samarbeid på oppfølging av utestående fakturaer.

Skånsom Inkasso

Vårt motto er «skånsom inkasso» og vi har en meget høy servicegrad for våre kunder og deres kunder/skyldnere. Vi opplever at mange av våre fornøyde kunder foretrekker en samarbeidspartner som ikke er del av en større kjede, men hvor man får prioritert oppfølging og faste mennesker å forholde seg til.

Personlig service

Vårt konsept er personlig service og faste erfarne saksbehandlere, noe som gir høye løsningsgrader og høy kvalitet. Vi har mange fornøyde kunder som ser det som en fordel å ha en ekstern samarbeidspartner til å følge opp utestående fordringer.

Hvorfor velge Totalkapital som samarbeidspartner gjennom PLF

Det er veldig enkelt og kostnadsfritt å bytte til oss/prøve oss.

Ingen årsavgift

Dere betaler ingen årsavgift hos oss og vi tilbyr meget konkurransedyktige betingelser gjennom PLF.

Erfarne saksbehandlere

Vi jobber intensivt og løsningsorientert med sakene for at deres krav skal løses først. Vi kan bistå med blant annet fakturaoppfølging, inkasso, overvåking og internasjonal inkasso.

Integrerte og moderne løsninger

Vi legger til rette for å motta sakene på den måten som passer deres systemer og rutiner best. Tilgang til vår kundeportal for full kontroll på kravene 24/7 og mulighet for flere selskaper/avdelinger.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller avtale et møte

så kommer jeg gjerne innom og skreddersyr den optimale løsningen for dere eller sender et godt medlemstilbud.

– Eivind Hensten, Salgsdirektør

Telefon: 957 47 623 | E-post: eivind.hensten@totalkapital.no

Dere kan også fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med dere: