Verden er i endring rundt oss. Det er nå viktigere enn noensinne for bedrifter og tenke på grønnere måter å gjøre ting på. Totalkapital vil være en del av løsningen og ikke problemet. Derfor har vi nå flyttet vår web hosting til det norsk-baserte datasenteret Green Mountain. Med base i tidligere NATO fasiliteter tilbyr Green Mountain et datasenter med 100% fornybar energi og gratis kjøling 365 dager i året.

Om du har besøkt totalkapital sine nettsider i det siste har du kanskje merket at sidene har blitt mye raskere og det er mindre feil relatert til servere. Dette er i direkte korrelasjon med vårt bytte til Green Mountain sine norsk-baserte servere.  Vi i Totalkapital er sikre på at dette er et steg i riktig retning både for oss og våre kunder.

«Mange bedrifter over hele verden har blitt enige om å levere på forpliktelser i vitenskapsbaserte mål, eller fulgt store bedrifter som Facebook, Oath, Autodesk og mer i å levere på prinsippene» Future of Internet Power «. Green Mountain var den første Europeiske co -location leverandøren til å gå inn på disse prinsippene, og å levere på disse prinsippene er avgjørende for hva vi gjør i Green Mountain. Vi er faktisk en av de få datasentrene som er og kan levere våre tjenester 100% karbon nøytrale. «
Selv om dette bare er et lite steg i riktig retning, vil vi i Totalkapital fremover forplikte oss til å tenke grønnere og mer miljøvennlig. Vi håper at våre kunder nå vil få større utbytte av oss og våre hjemmesider men også at Green Mountain’s  nytenkende teknologi blir løftet opp i lyset.
Du kan lese mer om Green Mountain og deres datasentre ved å gå til greenmountain.no.