Hei, kjære lesere!


Totalkapital har utviklet tkfaktura.no med bakgrunn i de mange tilbakemeldinger vi opp gjennom årene har fått fra de som ikke synes fakturaoppfølging er spesielt spennende. Det er spesielt en ting som går igjen og det er at det er tidkrevende. Og det er kjedelig. Og de fleste har lyst til å bruke tiden sin på det de er gode på. Vi har derfor utviklet et faktureringsprogram som automatisk passer på at dine faktura blir betalt.

Hvordan fungerer det

Du setter selv enkelt opp hvordan og hvor ofte du ønsker at dine purringer skal sendes. Du får automatisk til sendt en e-post fra tkfaktura.no med spørsmål om faktura er betalt. Trykk Ja og den føres som betalt. Trykk Nei og det går ut purring i tråd med hvordan du har satt opp purrerutinen. Du kan for eksempel sette opp at det skal gå ut en påminnelse dagen før forfall, en purring etter en uke og et inkassovarsel etter to uker. Blir ikke inkassovarselet betalt får du spørsmål om saken skal sendes til inkasso. Trykk Nei og fakturaen legges i bero. Trykk Ja og saken overføres til Totalkapital for videre inkasso oppfølging.


Faktura design

Du designer selvsagt enkelt fakturaene med din logo, dine farger osv. Og om du ikke ønsker å sende den på e-post kan du selvfølgelig skrive den ut og sende per post.

Dersom du leier ut en bygård, en leilighet, eller sokkelen i huset ditt til fast pris, for eksempel per måned, kan du sette opp programmet til automatisk å sende ut faktura med påfølgende automatisk purrerutine etter dine ønsker. Så enkelt, så effektivt.

Timelogging for deg som driver som konsulent

Dersom du arbeider som konsulent (advokat, arkitekt, designer, regnskapsfører osv.) , har mange oppdragsgivere og mange simultane prosjekter har vi gjort livet enklere for deg. Du fører enkelt timer og minutter, samt utgifter du måtte ha på de forskjellige prosjekter. Dette er perfekt om du jobber for mange kunder samtidig. Du gis også muligheten til å sende timelisten til godkjenning til oppdragsgiver. Timelisten går da per e-post til oppdragsgiver som godkjenner -da produseres det automatisk en faktura som sendes automatisk til oppdragsgiver. Eller oppdragsgiver kan komme med kommentar til at det er ført for mye eller for lite timer. Du får da svaret på e-post og kan korrigere timelisten og evt. sende den på nytt for ny godkjenning. Dersom du ikke trenger godkjenning velger du ikke dette alternativet, men lar faktura bli sendt sammen med timelisten uten forhåndsgodkjenning. Det bestemmer du.

EHF

tkfaktura.no har støtte for EHF (Elektronisk Handels Format), som alle statlige organer i Norge krever for å motta faktura. Det har også blitt et foretrukket alternativ for mange bedrifter. Med EHF får kunden fakturaen ferdig utfylt rett inn i regnskapsprogrammet sitt, framfor bare i eposten. Du bestemmer.

Kortbetaling på nett

Dersom du ønsker å få betalt så fort som mulig er det viktig å tilrettelegge for det. tkfaktura.no samarbeider med kortbetalingstjenesten Stripe. Stripe er markedsleder i kortbetalinger på nett og håndterte for eksempel 84% av betalinger for amerikansk netthandel i 2018. Ved å sette opp en konto på Stripe vil dine kunder kunne betale fakturaen sendt gjennom tkfaktura.no med noen tastetrykk. Dersom du ønsker å benytte deg av denne muligheten setter du det enkelt opp i oppsettet til tkfaktura.no. Du bestemmer.

Valget er ditt. Du bestemmer. Ta i bruk TK Faktura i dag.